OM OSS

Hvis du er en annonsør som leser dette - stopp og ta kontakt så snart som mulig! Vår filosofi er å produsere musikk, ikke tekst. Det er det vi gjør best, og arbeidet vårt taler for oss.

 

Vi tror at ved å bruke riktig musikk i en reklame, skaper merkevaren en sterkere forbindelse med seeren, som varer lenger enn de 30 sekunder som annonsen vises.

 

 


Merkevaren blir mer enn et produkt i forbrukernes liv, den blir en del av den daglige samtalen, og en ny arena for folk til å oppdage ny musikk. 

Harald Øgaard
Finding Muzyamba
Jonathan Watson
Gurr - Band
Park Hotel
Ben Hurd
Johan Bjørk
Devin Arne
Michael Eastwood
Show More

Boah Sounds jobber med ekte artister over hele verden for å skape reell, målbar verdi til dine prosjekter, gjennom bruk av autentisk musikk. Vi tror på de store talentene en finner hos uavhengige artister, som gir et effektivt samspill mellom artisten og merkevaren. ​

Vi i Boah Sounds samarbeider med deg for å finne band og artister fra hele verden som kan lage musikken du trenger. Vi tar dine musikkønsker videre med artisten, for å sikre at du får flere flotte tolkninger  å velge mellom. Velg favorittlåtene dine og gi tilbakemelding helt til sangen er perfekt.

Vi sørger for at tidsfrister blir holdt, og gjør vårt beste for å gjøre prosessen morsom og sikre at du får fantastiske resultater!

 

© 2012  Boah Sounds. Kontakt: post@boahsounds.no