OM OSS

Vi tror at ved å bruke riktig musikk i en reklame, skaper merkevaren en sterkere forbindelse med seeren, som varer lenger enn de 30 sekunder som annonsen vises.

Merkevaren blir mer enn et produkt i forbrukernes liv, den blir en del av den daglige samtalen, og en ny arena for folk til å oppdage ny musikk. 

Boah Sounds jobber med ekte artister over hele verden for å skape reell, målbar verdi til dine prosjekter, gjennom bruk av autentisk musikk. Vi tror på de store talentene en finner hos uavhengige artister, som gir et effektivt samspill mellom artisten og merkevaren. ​

Vi i Boah Sounds samarbeider med deg for å finne band og artister fra hele verden som kan lage musikken du trenger. Vi tar dine musikkønsker videre med artisten, for å sikre at du får flere flotte tolkninger  å velge mellom. Velg favorittlåtene dine og gi tilbakemelding helt til sangen er perfekt.

Vi sørger for at tidsfrister blir holdt, og gjør vårt beste for å gjøre prosessen morsom og sikre at du får fantastiske resultater!

 

Jonathan Krisp

John er en produsent / lyddesigner/voice-over produsent med lang erfaring i bransjen. Han bygget sin karriere fra grunnen av, startet som lydtekniker i et velkjent London studio og har siden hatt en rekke suksessfulle utgivelser på indie etiketter. Han har laget musikk  for Sony Entertainment. BBC, Channel Four, Nokia og Sony.

Michael Eastwood

Michael er en klassisk utdannet komponist og pianist , jobber nå som frilans komponist og arrangør. Han har studert komposisjon ved Royal Academy of Music, og er uteksaminert med First Class Honours i 2003.

 

Michael har komponert og arrangert musikk for Steve Gukas' A Place in the Stars og Oleg Kapanets' Gagarin: First In Space.

Devin Arne

Devin er komponist og produsent bosatt i New York. Han har laget musikk til reklamer for Mercedes Benz og Samsung, og til TV produksjoner for MTV, E! og TLC.  

© 2012  Boah Sounds. Kontakt: post@boahsounds.no