OM OSS

Vi tror at ved å bruke riktig musikk i en reklame, skaper merkevaren en sterkere forbindelse med seeren, som varer lenger enn de 30 sekunder som annonsen vises.
Merkevaren blir mer enn et produkt i forbrukernes liv, den blir en del av den daglige samtalen, og en ny arena for folk til å oppdage ny musikk. 

Boah Sounds jobber med ekte artister over hele verden for å skape reell, målbar verdi til dine prosjekter, gjennom bruk av autentisk musikk. Vi tror på de store talentene en finner hos uavhengige artister, som gir et effektivt samspill mellom artisten og merkevaren. ​

Vi i Boah Sounds samarbeider med deg for å finne band og artister fra hele verden som kan lage musikken du trenger. Vi tar dine musikkønsker videre med artisten, for å sikre at du får flere flotte tolkninger  å velge mellom. Velg favorittlåtene dine og gi tilbakemelding helt til sangen er perfekt.

Vi sørger for at tidsfrister blir holdt, og gjør vårt beste for å gjøre prosessen morsom og sikre at du får fantastiske resultater!